Site Overlay

Капелети с шунка и пармезан – Рецепта

Начин на приготвяне:

Сваряваме капелетите в подсолена вода за 2-3 минути. Нарязваме шунката и задушаваме в сгорещено олио с чесъна.

Добавяме готварската сметана и микса за макарони четири сирена, който сме разтворили в 300 мл студена вода.

Разбъркваме добре и добавяме сварената паста, оставяме да къкри на бавен огън, докато се сгъсти сосът.

Преди да изключим, добавяме настърган кашкавал, пармезан, черен пипер и сол по желание.

Разбъркваме и сервираме. Да ви е сладко!

Капелетите с шунка и пармезан са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *