Site Overlay

Карамелизирани пържени филийки – Рецепта

Начин на приготвяне:

Разбъркайте яйцата и захарта на пяна.

Към тях добавете млякото и кленовия сироп. Отново разбъркайте. Накрая добавете по желание и една ванилийка за по-богат аромат.

В подходящ съд загрейте олиото, в което ще приготвим филийките. Загрейте го на не много силна степен, за да не изгорят лесно (7 от 9 степен например).

Вземете една по една филийките хляб и ги потопете в яйчената смес от двете страни за няколко секунди.

След което ги изпържете филийките до златисто от двете страни.

Извадете карамелизираните пържени филийки и ги оставете в чиния и домакинска хартия, да за попие излишната мазнина.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *