Site Overlay

Карамелизирани ребърца на скара – Рецепта

“Страшно апетитни карамелизирани ребърца на скара “

Начин на приготвяне:

Свинските ребра се нарязват на парчета. Намазват се с маслото.

Добавят се сол, пикантина, черен пипер, горчица, мед. Объркват се хубаво и се оставят за 2-3 часа в приготвената марината за месо, а може и цяла нощ.

Пекат се на загрята скара. Малко преди да се свалят от скарата, се намазват леко с мед и се запичат до карамелен загар. Получават се разкошни ребърца на скара!

Карамелизирани ребърца на скара – за наздравици и весела компания!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *