Site Overlay

Картофена кремсупа с пилешко – Рецепта

Начин на приготвяне:

Обелете картофите и моркова, нарежете ги и ги сложете в тенджера с подсолена вода да се варят.

Пилешкото месо сложете в отделен съд да се вари във вода, малко сол, пипер и по желание мазнина.

Нарежете лука на ситно и го сложете при картофите. Разбъркайте.

След като се е сварило месото, го сложете в кухненския блендер и го пасирайте с малко вода от бульона.

След това добавете и сварените зеленчуци, маслото и млякото. Разбивайте картофената супа няколко минути. След като се получи хубава плътна консистенция, изсипете крем супата в купи и поднесете.

Картофената кремсупа с пилешко е готова.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *