Site Overlay

Картофки с пармезан и кашкавал на фурна – Рецепта

“Картофки с пармезан и кашкавал на фурна – перфектните продукти създават перфектното ястие “

Начин на приготвяне:

Дребни картофки се измиват, заливаме със студена вода и се варят докато омекнат.

Отцедените картофи леко се охлаждат, обелваме и срязваме на две части по дължина.

Нареждат се в тава върху хартия за печене, между тях се поставя кръгчета кренвирш.

Овкусяват се с малко морска сол, риган и олио. Поръсваме с настърган пармезан и кашкавал.

Печем картофите на 180 С докато се зачервят. Сервираме с пресни зеленчуци.

Лесно, вкусно и бързо се приготвя! Добър апетит!

Картофките с пармезан и кашкавал на фурна са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *