Site Overlay

Катми с квас – Рецепта

Начин на приготвяне:

Смесете продуктите за вкусните катми в купа и разбъркайте добре.

Сложете тигана на котлона, намажете го с малко масло.

Вземете от сместа с черпак и хубаво разстелете в тигана.

След няколко минути обърнете катмата. Когато е готова, я сложете в подходяща чиния, може да намажете с малко масло.

Повторете същото, докато сместа свърши.

Може да добавите домашно сладко по избор, домашен течен шоколад или друга плънка за палачинки по желание, и да хапнете готовите катми с квас за закуска.

Източник: Цвети Стоянова – Кулинарна мрежа

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *