Site Overlay

Кашкавалени гризини за бебе – Рецепта

“Заради тези кашкавалени гризини всяко бебче ще зарежете биберона си на мига “

Начин на приготвяне:

Загасете содата в киселото мляко. Добавете разтопеното масло. Разбъркайте.

Добавете кашкавала и започнете да добавяте брашно. Хубаво е да пресеете брашното, преди да го добавите.

Добавяйте, колкото поеме, за да стане меко тесто – на мен ми беше необходимо около 2 к.ч.).

След като е готово тестото, го разточете с дебелина около 2 мм.

Нарежете го на лентички, вземете две лентички и ги осуквайте.

Наредете гризините ги в тава, застлана предварително с хартия за печене.

Печете кашкавалени гризини за бебе на 190 градуса до готовност (около 15-20 мин).

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *