Site Overlay

Кашкавал пане с кори за баници в еър фрайър – Рецепта

Начин на приготвяне:

Кашкавал пане с кори за баници в еър фрайър – бърз и много вкусен!

Пускаме еър фрайъра да загрее. През това време си подготвяме кашкавала. Нарязваме го на парчета. Завиваме го в кора (за едно парченце 1/2 кора е достатъчна).

В купа си разбиваме яйцата с малко сол, в чиния си слагаме галета.

Първо топим в яйцето, след това в галета и подреждаме във фрайъра.

Може да намазните с четка. Печем готовия паниран кашкавал на 180 градуса за 5 минути от едната страна.

Обръщаме и печем за още 2-3 минути.

Ястието с кашкавал поднасяме със салата от домати и краставици.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *