Site Overlay

Кебап със свинска карантия и месо – Рецепта

Начин на приготвяне:

Измиваме добре както месото, така и карантията.

Месото нарязваме на хапки, както и дреболиите.

В съд си приготвяме марина от нарязания лук от 1 глава, джоджен, черен пипер, сол и част от виното и оставяме за час да престои месото и карантията.

Вземаме си тава, в която поставяме всички нарязани продукти, изцедени от марината, поръсваме с олиото, прибавяме праза и лука, както и червения пипер.

Всичко това разбъркваме добре посоляваме, поръсваме с черен пипер и изсипваме виното.

Поставяме във фурната и печем кебапа до готовност.

Поднасяме кебапа със свинска карантия и месо, докато е още топло.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *