Site Overlay

Кекс с кондензирано мляко и круши – Рецепта

Начин на приготвяне:

Разбийте яйцата със захарта на пухкав крем.

Добавете кондензираното мляко.

Пресейте брашното с бакпулвера и ги прибавете към сместа. Разбъркайте внимателно с шпатула.

Намажете тавичка с меко масло.

Нарежете шоколада на дребни парчета.

Обелете крушата и я нарежете на тънки резени.

Прехвърлете кексовата смес в тавата и поръсете нарязания шоколад.

Върху меко наредете парчетата круша. По време на печенето шоколада и резените круша ще потънат в сместа.

Поръсете сладкиша круши с филиран бадем и сложете да се пече на 170 градуса с вентилатор за 35 минути до суха клечка.

По средата на печенето на кекса с кондензирано мляко и круши сложих лист алуминиево фолио, за да не прегори.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *