Site Overlay

Кето гризини – Рецепта | Gotvach.bg

Начин на приготвяне:

Разбийте яйцето в купичка и към него прибавете постепенно бадемовото брашно, пармезана, червения пипер, чубрицата и солта.

Непрекъснато бъркайте и замесете тесто. Като усетите, че се получава твърде трудно, добавете съвсем малко вода и малка чаена лъжичка разтопено кокосово масло.

Бъркайте отново и замесете финално тестото.

От тестото оформете продълговати солети, като се стараете те да имат еднаква дебелина. Дължината не е толкова важна, може да са различни, но може и да се постараете да са еднакво дълги.

На стреч фолио сипете сусам и маково семе, като ги разбъркате.

Готовите гризини оваляйте в сусама и маковото семе, като натискате повечко, защото иначе после ще паднат семената.

Печете кето гризините за 5-10 минути до пълна готовност върху хартия за печене.

Сервирайте в чашка със салфетки или проявете креативност.

Може да поднесете кето гризините с авокадо като добавка.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *