Site Overlay

Кето крем от тиква – Рецепта

Начин на приготвяне:

Сваряваме тиквата, изцеждаме и блиндираме.

Добавяме към нея сметаните и блиндираме до гладка консистенция.

Ако желаете, може да добавите подсладител, но аз не слагам, защото тиквата сама по себе си е сладка.

Ако ви се струва, че сместа е гъста или рядка, може да добавите по още от всеки продукт, в зависимост каква консистенция желаете.

Разсипваме тиквения крем в купички или чаши и украсяваме с орехи или с настърган черен шоколад.

Оставя се в хладилника да стегне. И най-лесният кето крем от тиква е готов за консумация.

Бон Апети.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *