Site Overlay

Кето паниран кашкавал с хуск – Рецепта

“Кето рецепта за паниран кашкавал, към който добавяме хуск и резултатът е разкошен”

Начин на приготвяне:

Предварителната подготовка на рецептата за кето паниран кашкавал с хуск включва нарязването на кашкавала на филийки.

Ако имате възможност, изберете кашкавал с голяма правоъгълна форма. Така по-лесно ще може да се нарежат еднакви по големина и размер парчета.

Поставете парчетата кашкавал във фризера за поне половин час. Така ще стегнат и няма да рискувате да се разтичат при пърженето им.

През това време подгответе панировката.

С помощта на вилица разбийте яйцата с щипка сол.

В отделна чиния смесете бадемовото брашно и хуска. Разбъркайте ги добре.

Загрейте тиган с незалепващо дъно с малко мазнина.

Извадете нарязания кашкавал от фризера. Едно по едно парчетата потопете в яйчената смес, след това в брашняната, след което отново в яйчената.

Изпържете панирания кашкавал от двете страни до готовност.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *