Site Overlay

Кето пилешка супа с тиквички – Рецепта

Начин на приготвяне:

Пилешкото месо се нарязва на малки парчета.

В голяма тенджера разтопете маслото и задушете парчетата до златисто.

Почистете главата стар лук, измийте и я нарежете на ситно, прибавете я към пилешките хапки.

Добавете и обелените и нарязани морковени парчета.

Разбъркайте и оставете така за минута.

През това време измийте и обелете тиквичките. Натежете ги на кубчета и прибавете в тенджерата.

Долейте литър вода и оставете супата да къкри на бавен огън около половин час.

На финала добавете сол и черен пипер на вкус. Нарежете на ситно копъра и също овкусете с него. Прибавете сметаната, разбъркайте и изключете, но оставете на котлона супата, за да се доготви.

Пилешката супа е подходяща за кето режим, тъй като е сготвена без картофи, фиде и застройка с брашно.

Кето пилешката супа с тиквички е готова.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *