Site Overlay

Кето пиле с грах – Рецепта

“Любимото пиле с грах в кето вариант, който много ни допадна и смятаме да приготвяме по-често”

Начин на приготвяне:

Разрязваме пилешките филета на тънки пържоли и ги овкусяваме със солта, черния пипер, индийското орехче и кърито.

Поставяме ги в малка тавичка, намазана с малко от маслото.

Отгоре върху пилешкото поставяме останалото масло.

Покриваме тавичката с алуминиево фолио.

Печем на 200 градуса 20 минути. След това отгоре върху всяко парче месо поставяме по една топка моцарела, а отстрани изсипваме отцедения от течността грах.

Поставяме пак фолиото и печем пилето с грах още 20 минути.

Сервираме кето пилето с грах веднага.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *