Site Overlay

Кето шоколадов чийзкейк – Рецепта

“Знаем, че ви се иска да го хапнете наведнъж, но помислете и за другите – всеки би желал парченце от кето шоколадовия чийзкейк, точно като вас”

Начин на приготвяне:

В блендера смесваме орехите, фурмите, кокосовото брашно, какаото и обеленото авокадо.

Смиламе до получаване на плътна консистенция. Изсипваме в покрита с прозрачно фолио форма с отделящо се дъно.

Заглаждаме и притискаме с лъжица, за да оформим основата.

Прибираме в хладилника за 30 минути.

Разтопяваме шоколада.

Смесваме изварата, скира, ванилията, сиропа от агаве и разтопения шоколад.

Разтваряме желатина във водата, загряваме го за 2 секунди, за да се разтопи и го сипваме в крема.

Разбъркваме и изливаме върху основата. Заглаждаме диетичния чийзкейк и прибираме в хладилника за 10-12 часа.

Преди сервиране поръсваме нашия кето шоколадов чийзкейк с какао на прах и декорираме с топинг шоколад.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *