Site Overlay

Киш с гъби – Рецепта

Начин на приготвяне:

Омесваме си тесто от изброените продукти, оформяме топка, завиваме я в прозрачно фолио и оставяме в хладилника за 1 час.

Разточваме тестото за тарт и поставяме в тава, върху тестото слагаме хартия за печене и наръсваме едра сол.

Печем в предварително загрята фурна за 15 минути със солта и 5 минути без нея.

Гъбите за плънката на киша задушаваме в мазнина, жълтъците разбиваме със сметаната и подправките, добавяме настъргания кашкавал.

Добавяме гъбите, яйчената смес в тавата, печем киша с гъби за около 40 минути.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *