Site Overlay

Киш с пилешко месо – Рецепта

Начин на приготвяне:

Маслото разтапяме и от изброените продукти си омесваме тесто.

Увиваме го в прозрачно фолио и оставяме в хладилника да стегне.

Стегналото тесто за киш разточваме и поставяме в намазнена тава, така че да обхваща и стените на тавата.

Дъното надупчваме с вилица.

Сипваме граха, накъсаното сварено пилешко филе, почистената и нарязана на ивички чушка.

В купа си разбиваме яйцата, добавяме сметаната, настъргания кашкавал и сухите подправки.

Печем соления киш в предварително загрята фурна до полуготовност.

Изваждаме киша с пилешко месо, подреждаме слайсовете бекон и запичаме до готовност.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *