Site Overlay

Киш четири сирена – Рецепта

Начин на приготвяне:

Маслото разтапяме и си приготвяме тесто от изброените продукти.

Увиваме го в опаковъчно фолио и оставяме в хладилника за 2 часа.

Стегналото тесто за киш разточваме и поставяме в тава, което обхваща и стените.

Набождаме дъното с вилица и печем в предварително загрята фурна на 180°C за около 25 минути.

В купа разбиваме яйцата, добавяме сметаната, подправките, настъргания пармезан, добавяме и нарязания на ситно магданоз.

Изваждаме тавата от фурната, на дъното подреждаме броколите, нарязаното на кубчета сирене Чедър, моцарелата разкъсваме и нарязаното на кубчета синьо сирене.

Сипваме яйчената смес, домата нарязваме на филийки и ги подреждаме отгоре, чушката на ленти и също поставяме отгоре.

Печем киша със сирене за около 30 минути.

Готовия киш четири сирена оставяме леко да се охлади преди сервиране.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *