Site Overlay

Класически винен кебап със свинско месо – Рецепта

Начин на приготвяне:

Нарежете свинското месо на малки парчета (25-30 г), подсушете и запържете в дълбок тиган със загрятото олио до зачервяване.

Прибавете последователно ситно нарязаният лук, брашното, червеният пипер и разреденото доматено пюре. Разбъркайте и задушете до изпаряване на течността от вложените продукти.

След което, залейте с виното и 2 ч.ч. топла вода, посолете кебапа със свинско на вкус и прибавете дафиновия лист и черния пипер.

Варете апетитния винен кебап на слаб огън до пълното омекване на месото, ако е необходимо долейте гореща вода.

Класическият винен кебап със свинско месо се поднася топъл, с гарнитура от варен ориз или картофено пюре.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *