Site Overlay

Класически домашен пастет в терин – Рецепта

Начин на приготвяне:

Дробчетата почистваме от ципите, измиваме и подсушаваме.

Лука и чесъна почистваме и нарязваме на ситно.

В тиган си загряваме масло и добавяме нарязаните лук и чесън и ги задушаваме, след това добавяме дробчетата и ги пържим до златисто.

Отнемаме от котлона да се охладят.

Поставяме в блендер свареното прясно мляко, охладените дробчета и подправките.

Блендираме до гладък пастет.

Поставяме в терин, покриваме с опаковъчно фолио и съхраняваме в хладилник.

Класическият домашен пастет в терин е готов.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *