Site Overlay

Класически немски сладкиш – Рецепта

“Докоснете се до невероятните сладки изкушения в немската кухня с този класически сладкиш”

Начин на приготвяне:

В купа смесваме изварата, заквасената сметана, ванилията, лимоновия сок и пудинга. Разбъркваме много добре.

Чукваме яйцата в купа, добавяме пудрата захар и маслото и разбиваме с миксера за 2-3 минути.

Сипваме в горната смес, добавяме бакпулвера, разбъркваме до хомогенизиране и изсипваме сместа в тефлонова формичка за печене.

Печем чийзкейка на 180 градуса 40 минути.

Оставяме го за една нощ да се стегне.

Получава се плътен кремообразен сладкиш.

Сервираме нашия класически немски сладкиш поръсен с пудра захар или полят с топинг по желание.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *