Site Overlay

Коктейл Японско Бижу – Рецепта

Начин на приготвяне:

Захаросаните плодове винаги изглеждат невероятно като финално докосване. Пригответе ги предварително, ако искате да направите повече коктейли.

Избираме двете най-добре изглеждащи гроздови зърна и ги потапяме в яйчния белтък, а след това в пудрата захар. Оставяме ги настрана да засъхнат.

Пускаме в блендер за 10 секунди ликьора от диня, джина, сока от киви и малко от натрошения лед.

Пресипваме в средно голяма коктейлна чаша с още лед и украсяваме със захаросаните гроздови зърна.

Страхотен коктейл Японско Бижу.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *