Site Overlay

Коледна елха от малки питки – Рецепта

“Запазете специално място на трапезата за коледната елха от малки питки”

Начин на приготвяне:

Смесваме всички продукти до получаване на меко тесто. Оставяме да втаса за известно време.

Правим си 21 еднакви топчета и едно малко по-голямо.

Нареждаме в тавичка във формата на елха малките питки. Ако желаете, може да сложите във всяка малка питка парченце моцарела, аз не сложих.

Слагаме да се пече за 30-40 минути.

След като е готова, намазваме коледната елха от малки питки с масло и добавяме розмарин за украса и аромат.

Източник: Hrizantema Nacheva -Кулинарна мрежа

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *