Site Overlay

Коледни сладки с джинджифил и канела – Рецепта

Начин на приготвяне:

Смесете брашното, захарта, бакпулвера, канелата какаото джинджифила в купа.

Добавете кленов сироп, бадемова напитка (мляко или ликьор) и кокосово масло.

Обработете всичко в равно тесто. Ако тестото е твърде лепкаво, просто добавете малко брашно.

Увийте тестото в прозрачно фолио и го поставете в хладилника за поне 30 минути.

Поръсете плота с брашно.

Отгоре разточете тестото.

Изрежете коледни бисквити с формички по избор.

Поставете бисквитките с джинджифил върху застлана с пергамент тава за печене.

Печете бисквитките за 10 минути при 180 градуса.

След изпичане слепете бисквитките със сладко от сини сливи касис, малини или друго по избор. По желание може да ги гарнирате с шоколадов топинг и да ги поръсите с пудра захар. Насладете се на слепените сладки за празниците.

Неустоими Коледни сладки с джинджифил и канела!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *