Site Overlay

Корндог от кайма и кашкавал – Рецепта

Начин на приготвяне:

Кашкавалът се нарязва на дълги ивици около 2 см дебелина. След това се намокрят във вода.

Набучват се на дървени шишове.

Парчетата се овалват в брашно, за да полепне по-лесно каймата. Обвийте кашкавала с кайма като голямо кебапче.

Добре оформеният продукт се овалва последователно в брашно, яйца и галета.

Можете да повторите панировката по ваш избор. Нареждат се корндозите в тава с хартия за печене.

Печем в предварително загрята фурна на 180°- 200°C за около 35-40 мин или до готовност.

Панировката на тези корндог от кайма и кашкавал добива приятен златист загар.

Добър апетит!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *