Site Overlay

Косидо Мадриленьо (Cocido Madrileño) – Рецепта

Начин на приготвяне:

Обелете всички зеленчуци и ги оставете цели. Измийте месото.

Сложете месото в тенджера под налягане и налейте вода. Изчакайте да заври и с помощта на решетъчна лъжица, отстранете пяната.

Добавете зеленчуците и ако е необходимо долейте с вода. Сложете нахута и поправките.

Затворете тенджерата и варете 60 минути. Изпуснете парата и махнете капака. В голяма чиния извадете месото и зеленчуците.

Прецедете бульона, върнете в тенджерата и добавете фидето. Варете супата с месо 10 минути или до готовност.

Сервирайте супата в чиния и в средата на масата сложете голямата чиния с месото, зеленчуците и нахута.

Косидо Мадриленьо (Cocido Madrileño) е готово.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *