Site Overlay

Костенурки от кайма и кренвирши – Рецепта

Начин на приготвяне:

В купа се слагат каймата, яйцето, киселото мляко, хляба (намокрен), щипка магданоз, щипка кимион, щипка черен пипер, сол на вкус и настъргания пармезан. Омесваме добре.

След това оформяме кюфтенца.

Кренвиршите се нарязват, така че да оформим костенурки, а черния пипер на зърна го използваме за очи. Оформените костенурки ги поставяме в тавичка, предварително намазнена с олио.

Печем във фурна на 180 градуса за 20 минути. След това изваждаме и настъргваме кашкавал. Оставяме да се запече.

Костенурките от кайма и кренвирши са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *