Site Overlay

Кралско семифредо – Рецепта | Gotvach.bg

Начин на приготвяне:

Жълтъците се разбиват до побеляване с половината захар. Добавя се маскарпонето и се разбърква.

Белтъците се разбиват на сняг с останалата захар и се прибавят към горната смес.

Кремът се разделя на две равни части.

Към едната част се прибавя какаото, а към другата – шоколадовите капки и ванилията.

Кафето се смесва с коняка.

Правоъгълна кексова форма се постила със стреч фолио.

На дъното и отстрани на формата се подреждат бишкоти, потопени в кафето.

Поставя се белият крем. Върху него се подреждат отново бишкоти, напоени с кафе.

Следва кафявият крем и се завършва с бишкоти.

Семифредото се поставя в хладилник за 2-3 часа.

Обръща се в поднос и се освобождава от фолиото малката бишкотена торта.

Поръсва се с пудра захар това Кралско семифредо.

Да ви е сладко!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *