Site Overlay

Крамбъл с горски плодове – Рецепта

Начин на приготвяне:

Сложете горските плодове (150 ягоди и 200 къпини в случая) в съд за печене, в моя случай керамичен, с диаметър 22 см.

В купа сложете всички останали съставки без захарта за поръсване и претрийте през пръсти, така че всичко да стане на трохи, което всъщност е и крамбълът.

Покрийте плодовете с трохите и поръсете с кокосовата захар, която при печенето ще се разтопи и ще придаде допълнителен леко карамелен привкус.

Печете в предварително загрята на 180 °С фурна до златисто.

Може да поднесете студен или топъл крамбъл с горски плодове с топка сладолед.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *