Site Overlay

Кремсупа от гъби и тиквички – Рецепта

Начин на приготвяне:

Измийте праза и го нарежете на няколко парчета.

Обелете гъбите, картофа и тиквичката.

Сложете всички зеленчуци в тенджера, нарязани на парчета.

Налейте вода, колкото да покрие продуктите. Сложете солта и изчакайте да заври.

Намалете котлона и варете до готовност на всички продукти.

Махнете от котлона лесната гъбена супа. Сложете кравето масло и сметаната.

Пасирайте с пасатора до еднородна смес. Върнете на котлона. Изчакайте да заври и изключете.

Сервирайте вашата кремсупа от гъби и тиквички топла.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *