Site Overlay

Кремсупа от печен карфиол – Рецепта

Начин на приготвяне:

Разчупваме карфиола на розички.

Поръсваме със зехтина, 1 ч.л. сол и кърито.

Разбъркваме добре и разпределяме в тава, застлана с хартия за печене.

Печем в предварително загрята на 170 градуса фурна за около 40 минути.

В тенджера разтапяме маслото и запържваме нарязания лук за около 5 минути.

Добавяме чесъна, малко сол, а след това карфиола и пилешкия бульон.

След като заври, добавяме кокосовото мляко и кимиона и разбъркваме добре супата с карфиол.

Пасираме и сервираме с крутони кремсупата от печен карфиол.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *