Site Overlay

Крем за понички – Рецепта

Начин на приготвяне:

В купа сложете царевичното нишесте и го разтворете с малко мляко.

Добавете жълтъците и разбийте с добре с тел. Налейте останалото мляко и разбъркайте отново.

Прехвърлете в касерола. Добавете захарта, ванилията и кората от лимон.

Варете на среден котлон при непрекъснато бъркане до желаната гъстота.

Махнете и добавете кравето масло. Разбъркайте до пълното му разтваряне в млечния крем.

Затворете плътно крема със стреч фолио, за да не хване кора.

Може да напълните поничките с помощта на шприц с накрайник, след като кремът за понички е напълно охладен.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *