Site Overlay

Крем карамел с кроасани в кексова форма – Рецепта

“Приготвен по този начин крем карамелът с кроасани е повече от прекрасен – ще се влюбите в него”

Начин на приготвяне:

Крем карамел с кроасани в кексова форма – едно по-различно поднасяне на любим десерт.

За карамела:

В съда за карамела поставяме захарта и водата и загряваме до златистожълт карамел. Сместа изсипваме във форма за кекс.

За крем карамела:

Разбъркваме яйцата със захарта и постепенно добавяме прясното мляко и ванилията.

С тази смес заливаме кроасаните, които сме поставили във формата за кекс. Оставяме ги да се напоят.

Печем крема-карамела на 150 градуса до нормалното му изпичане.

Да ви е сладко!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *