Site Overlay

Крокети от боб – Рецепта

“Ще останете възхитени от вкуса на бобените крокети “

Начин на приготвяне:

Бобът се накисва от предната вечер, а на другия ден се сварява. Оставя се да изстине.

Чиата се смесва с 3 ч.л. вода и се оставя настрана.

Когато изстине, се смила в кухненски уред. Не е нужно да става съвсем на пюре, добре е, ако останат парченца боб.

Добавят се подправките и чиата и се разбърква добре.

Царевичното нишесте се разбърква за панировката с млякото.

Оформят се продълговати постни крокети.

Всеки се потапя в растителното мляко и се овалва в галета.

Изпържват се в сгорещено олио.

Сервират се крокети от боб със свежа салата.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *