Site Overlay

Крокети с шунка и кашкавал – Рецепта

“Просто невероятни крокети с шунка и кашкавал, а ако добавите и някакво сосче, няма да имат равни”

Начин на приготвяне:

Сварените картофи и кашкавалът се настъргват на едро ренде.

Смесват се и към тях се прибавят яйцата и галетата. Сместа се овкусява със сол, черен пипер и магданоз.

Обърква се хубаво и се поставя в хладилник за 1 час.

Шунката се нарязва на тънки ленти.

От картофената смес се взема около 60-70 г и се разплесква върху стреч фолио. В средата се поставя от шунката. Завива се на руло, което се овалва в брашно.

Крокетите се пържат в маслена баня до златисто. Изваждат се върху кухненска хартия.

Сервират се с млечно-чеснов сос или сезонна салата.

Да ви е вкусно!

Крокетите с шунка и кашкавал са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *