Site Overlay

Кускус с броколи и пресен лук – Рецепта

Начин на приготвяне:

Сварявате броколите, накъсани на розички за около 5-6 мин. под капак, за да се запази свежият зелен цвят.

Сварявате кускуса както е описано на опаковката. По принцип се залива с вряла вода, която е един пръст над него и се изчаква 5-7 мин. докато набъбне и поеме водата.

В дълбока купа или тенджера изсипвате готовия кускус и добавяте към него сварените броколи.

Нарязвате на ситно зеления лук и го добавяте към кускуса.

Овкусявате със сол, зехтин и лимонов сок (по желание) и разбърквате добре.

Кускусът с броколи и пресен лук е готов.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *