Site Overlay

Кървав Портокалов Коктейл – Рецепта

Начин на приготвяне:

Макар, че е достъпен само за кратко, рано през испанския портокалов сезон, червеният портокал е идеален за подчертаване на сладко-киселия плодов вкус на Кампари ликьора.

Имайте предвид, че може да е твърде готрчив за някои хора, така че пудрата захар на ръба на чашата ще подслади първата глътка.

Натъркваме ръба на олд фешън чаша с малко портокалов сок и я топваме в пудрата захар. Оставяме я настрана, за да засъхне.

Смесваме в шейкър сока от червения портокал, червената водка и кампари ликьора, заедно с малко лед и чакаме да се охлади добре.

Напълваме чашата с натрошения лед и пресипваме готовия коктейл.

Готови сме да се насладим на сладко-киселия Кървав Портокалов коктейл.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *