Site Overlay

Кюфтенца терияки – Рецепта | Gotvach.bg

Начин на приготвяне:

Сложете каймата в купа. Накиснете филийката хляб в прясното мляко. Изцедете и добавете в купата.

Сложете лука, чесъна и магданоза, нарязани на дребно. Добавете и останалите съставки.

Омесете каймата за кюфтетата, докато стане на парцали. Завийте със стреч фолио и оставете в хладилника за няколко часа.

Извадете, оформете кюфтенца и изпържете в тиган с мазнина от двете страни.

Извадете готовите пържени кюфтета върху кухненска хартия.

Сервирайте кюфтенцата терияки с предпочитаната от вас гарнитура.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *