Site Overlay

Кюфтета от диво прасе – Рецепта

“Дивечови кюфтета, с които ще нахраните хубаво цялото семейство – направете повечко, ако искате да останат и за утре”

Начин на приготвяне:

Свинското и дивечовото месо се смилат и се оставят да престоят поне 12 часа.

След това към каймата добавяме настъргания лук, разбитите яйца, галетата, черния пипер и сол на вкус.

Омесваме добре каймата и оставяме да престои 1 час.

В тиган си загряваме олио.

Оформяме си кюфтета с мокри ръце, овалваме в брашно и пържим до готовност.

Поднасяме нашите кюфтета от диво прасе със студена бира или червено вино 🙂

Да Ви е сладко.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *