Site Overlay

Кюфтета от кайма и картофи с панировка – Рецепта

Начин на приготвяне:

Първо сварявам картофите, но не до пълна готовност, за около 15 минути.

Овкусявам каймата с подправките и когато картофите са готови, ги настъргвам и разбърквам цялата смес. Оставям за половин час в хладилника да стегне всичко.

Преди пърженето на чудните кюфтета приготвям всичко. Натрошавам си чипса на ситно, бъркам яйцата и си слагам в купичка галетата.

Оформям си кюфтенцата и ги топя: галета-яйце-чипс и пържа на умерен огън.

Кюфтетата от кайма и картофи с панировка са бързо и вкусно ястие!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *