Site Overlay

Лаврак Босфора – Рецепта | Gotvach.bg

“Добър апетит с тази страхотна рецепта за лаврак “

Начин на приготвяне:

Почистваме лаврака от вътрешностите и я посоляваме.

Слагаме я в тава покрита с алуминиево фолио.

Изцеждаме сока от един лимон и го разпределяме в коремчетата на рибите.

Пълним всеки лаврак с нарязани на тънки филийки моркови и тиквички.

Добавяме клонче девесил във всяка риба и я завиваме във фолио.

Печем лаврака на фурна около 40 минути на 180 градуса.

15 минути преди да я извадим от фурната, махаме фолиото, за да придобие рибата загар лаврак Босфора.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *