Site Overlay

Лазаня с бекон – Рецепта

Начин на приготвяне:

Нарязвам бекона на дребно и го задушавам заедно със зеленчуците за 1-2 минути.

След това прибавям виното и оставям да изкъкри на слаб огън.

След като почти всичката течност се изпари, слагам доматеното пюре, захарта и подправките, бъркам за 2-3 минути и дърпам от огъня.

На дъното на тавичка, първо, слагам малко от соса Бешамел, нареждам от корите за лазаня, слагам от плънката с бекон, пак сос Бешамел и най-накрая настърган кашкавал…

Така повтарям, докато напълних тавата, последен ред кори, плънка, Бешамел, кашкавал…

Пека сочната лазаня на 180°C до хубав златисто кафяв загар.

Уникална лазаня с бекон – дано ви хареса.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *