Site Overlay

Лека плодова Шарлота – Рецепта

“Лека плодова Шарлота, която е супер идея дори за летните дни “

Начин на приготвяне:

Разтваряте желатина според описанието на пакетчето.

Всички плодове за тази лятна Шарлота ги нарязвате на дребни кубчета и ги разбърквате в купа.

Сметаната се разбива с миксер, после се добавя към нея пудрата захар и пак се разбива.

След това добавяте и желатина и разбивате, докато се получи хомогенна смес.

На дъното на форма за кекс или купа слагате прозрачно фолио.

Слагате от сметаната хубаво на дъното.

И редувате плодове и сметана.

За последен ред на тази бисквитена торта слагате бисквити.

Завивате свежа плодова Шарлота с фолиото и оставяте в хладилника да стегне.

Страхотна рецепта за торта Шарлота!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *