Site Overlay

Леки желирани кремчета – Рецепта

Начин на приготвяне:

Отделяме 1/3 от йогурта и към него добавяме 1 с.л. сироп от агаве и двете ванилии. Разбъркваме.

Към останалия йогурт добавяме сладкото от вишни и другата лъжица сироп от агаве.

Смесваме желатина с водата и го загряваме за 2 секунди в микровълновата. Разпределяме от него в двете смеси по равно и ги разбъркваме.

Сипваме в десертни чаши до половината от сместа с вишните, отгоре сипваме по 1-2 лъжици от бялата смес и прибираме в хладилника за 2 часа.

След това разтопяваме шоколада на водна баня и сипваме по малко отгоре във всяка чашка. Поръсваме крема със захарни пръчици и сервираме.

Леките желирани кремчета са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *