Site Overlay

Лек крем с кокос и ананас за диабетици – Рецепта

Начин на приготвяне:

Сипваме кокосовото мляко в тенджера, добавяме нишестето от тапиока и подсладителя и кипваме. Варим до сгъстяване и отместваме от котлона.

Оставяме да се охлади.

Нарязваме ананаса на малки парченца и го сипваме в тенджерата..

Разбиваме кокосовата сметана и заедно с посладителя я добавяме в горния крем. Разбъркваме и сипваме в десертни чашки.

Прибираме в хладилника за 2-3 часа.

Сервираме крема украсен с ананас и други плодове по избор.

Лекият крем с кокос и ананас за диабетици е готов.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *