Site Overlay

Лек крем с течен шоколад и бейлис – Рецепта

Начин на приготвяне:

В купа сложете съставките, с изключение на фъстъците, вода и разтворимо нес кафе на гранули.

Разбъркайте до еднородна гладка смес.

След това в чаша сипете нес кафе и вода и разбийте със специален миксер за фрапе докато стане на пяна. След това добавете тази пяна в купата с шоколада и разбъркайте.

Изсипете кремчето в чаши. Фъстъците нарежете на ситно и сложете върху крема в чашите. След което приберете в хладилник за няколко часа преди да сервирате шоколадовия крем.

Вашият лек крем с течен шоколад е готов.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *