Site Overlay

Лек пухкав шоколадов крем – Рецепта

Начин на приготвяне:

Вземете си една тенджерка и изсипете в нея първо сметаната и млякото. Сложете я на котлона на средна степен.

С миксер разбийте жълтъците и бялата кристална захар. Разбийте ги до побеляване. След което ги добавете към млечната смес и разбъркайте.

Бъркайте непрекъснато до сгъстяване, след това махнете от котлона тенджерата. Следва да добавите начупения шоколад. Разбъркайте крема добре до хомогенна и еднородна смес.

След това изсипете получения шоколадов крем в подходящи чаши или купи. Оставете ги да се охладят напълно и ги сложете в хладилник за една нощ.

Да ви е сладко с този лек пухкав шоколадов крем!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *