Site Overlay

Лек сладкиш ябълки и канела – Рецепта

Начин на приготвяне:

Разбиваме яйцата. Към тях добавяме 1 с.л. от изварата, канелата, сиропа от агаве, олиото, бакпулвера, ябълковото брашно и нишестето.

Разбъркваме и прибавяме настърганите ябълки.

Изсипваме в тефлонова правоъгълна тавичка и заравняваме.

Печем на 180 градуса 25 минути.

Оставяме ябълковия сладкиш да изстине и го намазваме със смес от останалата извара, заквасената сметана и стевията.

Нарязваме на квадратни парчета, аранжираме с тънки резенчета ябълка и поръсваме с малко канела.

Сервираме лекия сладкиш ябълки и канела.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *