Site Overlay

Лек ябълков сладкиш без глутен – Рецепта

Начин на приготвяне:

В купа разбиваме яйцата.

Добавяме последователно изварата, рикотата, олиото, ваниловата захар, лимоновата захар, сиропа от агаве, бакпулвера и оризовото брашно.

Разбъркваме хубаво.

Почистваме ябълките и ги нарязваме на средно големи кубчета.

Сипваме ги в сместа, добавяме стафидите, разбъркваме и изсипваме в тефлонова формичка за печене.

Печем сладкиша без глутен на 180 градуса 30 минути.

Оставяме го да се стегне, докато дойдат гостите, нарязваме го на големи и щедри парчета и сервираме лек ябълков сладкиш без глутен.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *